new york nästa!

nu är det bestämt, det blir new york den första maj! ååh jag längtar redan!
ska spara pengar som fasen och sen ska jag shhhhhhhhhhhoppa en nueva york (h)


okej, jag hittade ingen bild på hotellet, men jag vet i alla fall att det ligger mitt i time square, trevligt ju, haha. för dom som bryr sig då.

ha det bra, för det ska jag,
/elvira

091231 nu då!

klockan har slått över 00.00 nu så det betyder att det är sista dagen av 2009... o m g .......
men jaja, nu sitter man här med elin som är stolt över att dagen innan nyår ha rullat runder på en boll. hon är normal. gillar henne ändå :) hah vi har tagit bilder nu ikv, och käkat pannkakor. hon ska "sova" hos mig inatt, andra gången wiihaa(y)
och resten av dagen bestod av att jag vaknade hos bärra, stack iväg vid kvart i 9 för att jobba och sen jobbade jag till halv 2, åt med familjen i hbg, och sen tog jag närmsta buss till väla. där gick jag runder och gjorde inget vettigt med elin, klara, hilda och emma. tack för en kul dag! <3

men nu ska jag redigera bilder som jag och elin tagit. kommer kanske bilder sen ;)
puss, /elvira


bilden är gammal som gatstenen i kina men det gillar vi


som jag sa

här är några av de bilder jag lovade att lägga ut. det blev inte igår (som jag sa) eftersom klockan har slagit tolv så det är morgon nu. men jaja!
jag älskar dig

mac eller pc?

nu är det såhär att jag hade tänkt skaffa en laptop. min pappa kommer att bidra till hälften men han ger högst 3000 kronor. sen får jag jobba ihop resten genom att jobba.
och nu är dilemmat såhär; ska jag skaffa en mac för 10 000 spänn genom att tjäna 7000 kronor själv, eller skaffa en vanlig pc för cirka 6000 kr och betala 3000 kronor själv?
eller   ?
finns ju fördelar med båda. mac är dyrare men samtidigt bättre. mycket bättre ;d. och snabbare, och dom är finare haha. samtidigt är ju pc billigare, finns ju snabba&fina såna också.
mac eller pc, mac eller pc, mac eller pc, mac eller pc?

rätt dålig uppdatering, haha

känns lite som om det har varit dålig uppdatering. jag ska bli bättre på det, imorgon ska jag skriva om hur det har varit under julen, och bilder kommer :D


dagen idag då; jag vaknade ganska tidigt, och så stack jag till hbg med bärra :D men smarta som vi är så kom vi till hbg när allt var stängt, haha, så vi stack till väla! där var vi ett tag och sen stack vi hem till mig och fottade och såg på teve! sånt liv har vi, but we like it ;) tack för idag elin ♥ (bilder kommer från idag!)
men jaja, nu sitter jag hos elin med henne och beata, och jag ska sova här. vi har precis sett avatar på bio, den var faktiskt bra :). men jag är inte riktigt den personen som älskar "action-filmer" med en massa bombning och skjutning och sånt, det är så tråkigt! kanske därför jag somnade under 2012, haha.

godnatt på er,
/elvira

and christmas is here!

nu så har den kommit! och det är härligt! snön är kvar, vi har sett kalle anka, druckit julmust och om några timmar blir det julklappsöppning. sen nu ska vi snart äta. mamma gick precis upp för att fixa med maten. 
man kan inget annat än att älska julen. fattas bara att det börjar snöa sådär mysigt.
anna anka suger ;s




nu ska jag sätta mig och läsa eclipse. melovealot!

god jul&gott nytt år,
/elvira


ingen julkänsla!

det är så hemskt! i början av denna månaden hade jag värsta julkänslan, men nu så sitter jag här och har typ glömt att det är julafton imorgon, *suck*. att snön håller på att försvinna gör inte saken bättre ;s. fett mysigt väder igår eftermiddag, varför måste snön gå bort nu?



jobbat idag då, grymt ont i ryggen nu. men jaja, jag fick lön idag så jag är happiiii! efter jobb så mötte jag elin och ebba på stan, så gick jag med dom i.. typ 10 minuter, haha, men det var lite sådär ganska småtrevligt ändå ;). sen stack jag hem.
och nu ska jag slå in ett paket och sen läsa eclipse. jag är fortfarande kär i twilight böckerna btw. särskilt de på engelska!

pusssar
/elvira

ett dygn...

om ett dygn händer det. kan nog stå ut tills dess.



har inget att skriva egentligen. jag är klar med julklappsinslagningen, inte med pyntningen av min julgran dock.. men jaja.
ska jobba nu, så ha det bra.

puss
/elvira

dan före dan före dopparedan. redan?

känns lite som.. en vecka kvar? haha något sånt iaf.


snyggast in da world

för övrigt har jag inte mycket att berätta. dagen idag var såhär;
jag gick upp, halv 9 åkte jag&mamma till hennes jobb. jag jobbade till halv 1, sen stack jag till jolina. sen var jag med henne, elin och petro. det var trevligt. jag fick en julklapp av jolina, hon fick en av mig. asfina båda två tycker jag(y). aja tack för eftermiddagen små vänner. halv 6 stack jag hem. nu ska jag pynta mitt rum.
det snöar och det gillar jag mycket!

puss,
/elvira


bilder kommer om...

ETT TAG. LEV MED DET.
YOU KNOW YOU LOVE US

elin gästbloggar

hello 
nu sitter jag,klara&elvira här hemma hos mej och kollar på anna anka. någon som inte har något att göra ikväll kan väl fundera på att döda ankan! ;o 
vi har iallafall kollat på sista gossipgirl avsnittet för i år och som vanligt var det bäst! 
hahah, ja jag vet inte riktigt vad man ska skriva här hah, var bara tvungen att 'gästblogga' 
jaja, vi ska väl ha en fortsatt trevlig kväll och det får ni också ha! 
hadehaaj! :D
klaragästboggar: BBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

hej

nu sitter jag hos elin. stack till henne igår kväll vid 10, precis innan efterrätten hos pim ;o haha. men jaja, tack för kvällen/natten/morgonen elin!♥ och nu kvart i 12 ska jag ta ett tåg till hbg, för att jobba. haha rätt mycket med det nu men jag tjänar ju på det så... (y)
och sen, när jag jobbat, blir det snabbt snabbt snaaabbt hem och pynta min lille plastgran på mitt rum, för att sen vid 7 sticka till bärra :D vi ska se på gossip, jogga, fotta och vara nyttiga! duktiga är vi! och sen sover jag hos henne ;).


hörs ikväll!
/elvira ♥

liv vi har!

så här mycket liv har vi. kul är det iaf ;)
enjooooy hhahah

Send your own ElfYourself eCards
jag, victor och obama :) sötast tycker jag!

*ingen rubrik*

nu sitter jag hos pim och per och victor sitter bredvid, dom är jobbiga :D trevligt värre!
vid tiotiden ska jag till elin och vara där med elin och ebba, också trevligt!
nu ska vi inte sitta vid min blogg längre. i am sorry!

ppppuss,
/elvira


Vicke e bässt:)  //  Victor



vi tog lite webkamera bilder, victor i mitten ;)

rätt bra, faktiskt



idol-vinnarlåten, som sjöngs av erik, är faktiskt rätt bra. iaf på skivversion, hhaha ;)

precis pyntat julgranarna :)

vi blev för ett litet tag sedan klara med pyntandet av granarna, myspys :D
här är lite bilder!









om 5 dygn är det julafton :0

puss
/elvira

jag tror inte att jag tycker om godis

jag har inte godisförbud mer, och jag trodde att jag skulle vara sån jättesugen på godis och bara kränga som fan, men jag är inte ett dugg sugen. ärligt talat så mådde jag illa av att äta dubbelnougat. och av att dricka läsk.

så nu sitter man här, med ett glas mjölk. och inget godis eller chips eller något. fredagsmysigt? inte särskilt.


     

     


ÄNTLIGEN!


nu, äntligen, har vi jullov! i tre underbara veckor blir det bara julklappar, julmys och mellandagshandel! mysigt värre säger jag bara.
eller jag har fyra veckor förresten! sälen vecka tre, får vi inte glömma :)


men jaja, i skolan idag så började vi klockan 9, och sen slutade vi halv 12. i slutet fick vi våra terminsbetyg, och jag blev rätt nöjd ;)
efter skolan så gick jag, elin, elin och ebba ner till stan en runda, sen tog jag tåget kvart i 2 till hbg för att jobba. klockan halv 7 åkte jag hem och nu är det fredagsmys med familjen :D

inget godisförbud mer!

vi hörs ;),
elvira

artonde december

om ungefär tre timmar så har vi jullov. vi slipper skolan. i tre veckor! jag har längtat grymt mycket och nu längtar jag så att jag spricker :D haha.
efter skolan blir det ner till stan med elin, sen blir det in till hbg och jobba och ikväll blir det att pynta granen och mysa :)
+ att snön ligger kvar, kan det bli bättre?

skriver mer ikväll,
puss.
/elvira





snö, snö, snö!

wiie, snön har börjat falla ner! riktigt mysigt :)
nu får vi bara hoppas att det blir likadant på julafton! :D


jag fick skicka ut min pappa för att ta lite bilder!





min mamma kom med på en bild (;



god morgon

känns som om jag har varit lite smått dålig på att uppdatera! som t ex i göteborg, när jag skrev innan liseberg; "vi hörs ikv!". haha jo det blev ju så...

men jaja, det var trevligt i gbg måste jag säga, första dagen gick vi mest på stan och handlade julklappar och sånt, på kvällen var det liseberg (jag vann faktiskt ett gosedjur! *stolt*). sen nästa dag blev det nordstan all day ;). gillas!
köpte inget förutom julklappar,blöööö. men snart, väldigt snart, är det julafton och då får man en massa nytt hehe :D

igår hände inte så jättemycket, eller ja skola, sen hem till elin en liten runda, sen hem och så hade jag glömt nycklar så jag satt utanför mitt hus och frös i typ en kvart, sen gick jag till min granne, ringde mamma sen morfar, gick upp till honom, lånade nycklar, spraaang hem, bytade om (och då var klockan cirka fem över halv 6), sprang upp till morfar igen kvart i 6, så skjutsade min morbror mig till fotbollen några minuter senare, och jag hann precis till fotbollen :D haha.
men nu måste jag skynda skynda skyyynda mig, för snart ska jag möta petronella&jolina!

PUSSSSSSS
/elvira


live från göteborg!

nu sitter jag på ett hotellrum någonstans vid avenyn i göteborg. här är rätt så mysigt, och det har snöat, ännu mysigare!
snart ska vi gå mot liseberg, för att gå på julmarknaden där. det är också mysigt tycker jag! fast jag är riktigt trött, vi har liksom gått runder i göteborg stad i en massa massa affärer. men vi ska inte vara på liseberg så länge, så jag klarar mig nog. dessutom, somsagt, så är det mysigt ju ;)

och en sak; jag hittade inte gina tricot någonstans på stan i göteborg! w00t liksom? och vi gick ändå runt rätt  långt tyckte jag... ;o haha.
och imorgon blir det nordstan hela dagen! wihoo :D

vi hörs ikv, (för vi har med laptopen och här finns internet,)
/elvira(:

om nio timmar...

... då åker vi! göteborg here i come!
okej, det är bara över helgen, men so what?
att handla på nordstan och gå på liseberg
är ganska okej i två dagar enligt mig ;)
ska gå och få lite sömn nu, annars är jag död imorgon!

hörs på söndag kväll,
gossip girl 19.00 people!
/elvira

idolfinalen is overrr

nu var det tydligen så att erik vann idol! jag är inte förvånad, man anade det för länge sedan haha ;) men ärligt talat, har lyssnat på finallåtarna för båda nu, och jag tyckte nog att calle sjöng den bäst, även fast jag inte gillar honom.. hah men om man inte tittar på honom så låter det väldigt bra :D
men jag tycker det var rättvist att erik vann ändå. han sjunger ju bra och han är sån scen-van eller så,
verkar det som iaf. fast jag tycker fortfarande att tove skulle vunnit! eller rabih, omg mysigast röst eller vad?


här är finalbidragen, vem tyckte ni sjöng den bäst? ;)

calle...



...eller erik?(:



puss&godnatt,
/elviraaaaa

lucialopp-hbg-källan

hej på er!
just nu har jag grymt mycket träningsvärk, jag uuundrar varför? kanske för att vi sprang 6 kilometer idag? hmm..
haha men jaja, idag var det då lucialoppet i skolan, ett 6 kilometers lång slinga vid hembygdsparken. inte kul. hah men jag gick för det mesta, ångrar att jag inte joggade lite mer så att jag fick en bättre tid, men jaja nu är det över, fett skönt. och dessutom kommer det ju ett lucialopp nästa år ;)
direkt efter det var det snabbt hem till elin och duscha, haha sen snaaabbt till stationen för att ta tåget till hbg! i helsingborg jobbade jag från 13.15 till 15.45 ungefär, jeppjepp och sen tog jag tåget till ängelholm. och sen bar det av till källan, där jag, hilda och elin stod och packade matkassar och sålde lussebullar&glögg(y) haha. efter det var det en uppvisning på lingvallen och sen cyklade jag hem och nu sitter jag här! ska snart packa, göteborg imorgon ju! :D

puss,
/elvira :)

jag ♥ youtube-klipp

jag har kul här ju, haha.
underhåller mig med youtube-klipp.
rätt kul ;)





HAHAHA



HAHAH, så sjukt kul ;)!

... inget intressant

känns inte direkt som om jag har intressanta saker att skriva om.
haha
ni får leva med mig ändå, somsagt ☺

_______________________________________________________________________________

dagen idag såg ut/ser ut såhär;
vakna
till skolan
musik
spanska
so
lunch - citron fisk, hm..
svenska
al-tid
konfa
hem

och ja för övrigt så sitter jag på konfan nu då.
victoria sitter tio meter bort ungefär på en annan dator.
hon spammar till mig på msn. vad hon inte vet är att jag har blockat henne. heheheee.
men nu ska vi göra annat. så hadet ;)

puss,
/elvira

☺ saker jag gillar ☺

för att jag har tråkigt
för att ingen ändå bryr sig
för att jag gillar det ;).


JULEN
ååååh finns det något bättre? när man riktigt ser hur det blir mörkare ute och ändå ljusare, för man tänder typ alla ljus man hittar därhemma. man börjar klä saker i rött, man äter pepparkakor, dricker julmust och allt känns bara så mysigt. sen själva julafton ska vi inte snacka om, julklappar kan ingen motstå!

FRAPINO
den bästa saken som man kan dricka. seriöst.
så enkelt var det (:

ROLIG HUMOR
jag bara älskar när folk har rolig humor. eller sjuk humor, korkad, galen, knäpp, spelar ingen roll. men bara sån humor som får en att vilja lägga sig på golvet och bara asgarva allt vad man pallar, som på filmer typ. haha.
inget äkta asgarv utan rolig humor, och asgarv älskar vi skarpt.

SLUTA TIDIGARE
man blir, eller iaf jag blir, sån jätteglad ifall det är sista lektionen för dagen i skolan, man är astrött och slutar rätt sent, och så säger läraren, typ en kvart eller tjugo minuter innan man ska sluta, att man får gå hem. vet inte varför jag blir så glad av det, men det blir jag verkligen. haha.


puss på er,
/elvira ♥

kort inlägg

hej på er!
sitter nu brevid elin framför teven. vi ska snart gå till stan en snabb runda, sen blire hem och plugga.
tycker vi ju såååå mycket om -.-
annars så har dagen inte varit särskilt händelserik om man säger så. haha.



men nu ska vi fortsätta se på made, haha, så vi hörs!
/elvira

ny design.. layot? vad säger man?

som ni kanske ser så har jag bytat design (layot?) helt.
och det klarade jag förstås inte alls själv, haha,  utan
mikaela hjälpte mig, tack så mycket för hjälpen :)
klicka här för att komma till mikaelas blogg
vad tyyyycks?(y)

________________________________________________________

och nu ska jag gå till sängs. ska upp klockan 6 imorgon!
lycka till säger jag bara -.-
trevlig kväll för övrigt!

godnatt&dröm om mig ;)
/elviraaa♥

d a g e n s o u t f i t, haha


linne vero moda
kofta gina tricot
srumpbyxor från ingenstans. hah

"det är fusk, va..?"

idag vaknade jag klockan 6, och direkt så grattade vi min syster. haha det första hon sa typ var;
"åh hej, jag vaknade hela tiden inatt, och så gick jag upp vid tre. det är fusk va..?"
hah, tyckte jag var lite smågulligt för en gångs skull. grattis till dig olivia!

i skolan hände typ inget, sen efter skolan med elin och sen hem.
snart kommer gästerna, ska bli rätt kul.

puss&hej,
/elvira

at victoria's!

nu sitter jag hos victoria. väldigt trevligt, eftersom jag
inte varit med henne sedan... evigheters evighet ;o haha.
vi har inte hunnit göra så mycket, elr jo vi har sett ice age 3, aaaasnice!
+ att victoria, för första gången sen hon fick sin laptop, har använt sin webcamera
grattis till dig gumman, haha.

och lite senare blir det väla med elin. ska kolla julklappar, till andra och till mig själv hehehee.
men nu ska jag och victoria kolla film. så mycket liv har vi två HAHA! men jag älskar dig ändå vickan.

vi hörs ikv,
/elvira ♥







                                                                                                                  väldigt gammal bild, hhaha.

WIIIE!

kan ni fatta att eclipse har premiär om bara lite mer än ett halvår?
den 30:e juni 2010 beräknas den ha premiär, och jag hoppas dom håller kvar vid det!
längtar riktigt mycket efter att se den, för jag tror den kan vara precis lika bra som boken.

+ att är det någon som har lust att skriva ut midnight sun med mig? liksom dela upp de 264 sidorna så att man skriver ut hälften var? haha.
midnight sun (finns bara en del av den) hittar ni i alla fall här. DET GILLAS! :D

ppppppussar
/elvira :)

 
längtar, längtar, längtar! :D

idol är inte rättvist! :(

jag missade idol idag, så fick jag höra senare att tove, som helt klart var bäst där, har åkt ut?
jag menar, tove åkte ut och så är calle kvar? huh? varför är inte t ex rahbi kvar då? :o
tyckte i alla fall att tove och erik skulle vara i finalen, jag trodde det var typ självklart att dom två var finalisterna (eftersom dom är bäst haha). men så är calle i finalen. enligt mig är han inte ens bra.

inte okej!


klicka här samt här för att se toves framträdanden i kvällens idol.


precis sett 2012!

nu har jag nästan precis kommit hem, jag och hilda tog den sista bussen som gick för idag. panik om vi hade missat den haha ;b
jag, hilda och elin såg 2012 på bio ikväll. den var faktiskt väldigt bra, den hade typ allt, men den kunde bli lite rörig och sånt ibland. och det hände ganska mycket, vilket var positivt ibland och negativt ibland, haha. men överhuvudtaget så var den bra, fast jag somnade HHAHA, men jag var faktiskt bara sjukt trött ;o tack för kvällen tjejer :)♥



_________________________________________________________________________________________

och förutom det så har jag bara varit i skolan, sen efter skolan direkt till hbg för att jobba och sen direkt till bion då. hah
nu är jag precis lika trött som innan, så jag ska ta och lägga mig snart tror jag.

puss på er!
/elvira♥


julpyntet är framme!

nu ser man julpynt överallt tycker jag. grymt mysigt enligt mig!
inget undantag för mina föräldrar, haha. dom är värre än förra året.
mysigt i alla fall, enligt mig :D




och nu...

..är jag på konfan, och typ victoria, pauline och gunnar sitter och glor på vad jag skriver. inget liv säger jag bara :) haha. och victoria tittar inte bara, hon försöker förstöra inlägget. inte kul. hon påstår att jag är barnslig; hon verkar inte ha sett hon själv. hahaha. men jag tycker om henne ändå. ibland ☺

men jaja, dagen idag; först var det skola. ganska tråkigt, + att vi hade spanska prov. inte kul...
sen efter skolan stack jag till konfan. där var det roligast! HAH särskilt mattan ;d
och nu sitter jag här. alla har gått typ, och jag sitter kvar för att min mamma kommer nån gång. fast jag vet inte när haha. och det sorgliga är att nu börjar det komma annat, främmande folk? läskigt :o
men nu tror jag att jag ska gå och ringa mamma. jag känner för att komma hem nu x)


och när jag kommer hem, så ska jag se gossip girl! missade det i söndes, så jag spelade in, och nu blir det hem och se det, melove♥

bilder från tåssjö

nu kommer bilderna från tåssjö, äntligen, haha.
inlägget från tåssjö hittar ni här.


sociala?


emil och jolina(:


hahah, oskar och petronella på g!


emil gillar sin dvd, haha.


petronella och jolina!


fanny und petronella! (har egentligen bilder på fanny som jag tycker
skulle vara roligt att lägga ut, men jag är snäll)


emil, anton och rasmus!


jolina har kul åt en sak..


... medans anton roar sig på eget håll! haha ;)


:)


nu får det räcka med bilder, för jag orkar inte lägga ut fler. haha.

puss,
/elvira ♥


RSS 2.0