JAHA, HAHA, OKEJ...



Känns som om rubriken kan misstolkas en aning.
Men bara jättelite ändå.
Hahaha.


VÅFFELDAGEN

Våffeldagen alltså.
Kommentarer överflödiga.






PRAOVECKA DÅDÅ

Sorry för dålig uppdatering... men jag orkar verkligen inte! Och jag vet inte alls vad jag ska skriva... kan ju inte sitta och skriva om varenda jävla dag, från morgon till kväll, för så pisskul är inte mitt liv. Jaja skriver då och då helt enkelt (:

Och för övrigt är det praovecka denna veckan. Jag och Elin praoar hos idrottsläraren på Errarp, var lite skeptisk först men det har varit riktigt kul hittills faktiskt!
I måndags gjorde vi typ ingenting, och inte igår heller typ, men idag höll vi i TVÅ egna lektioner, för tvåorna... haha den första gick nästan åta helvete. Fast den andra gick faktiskt jättebra, dom var aslugna och satt och lyssnade så fint så, i jämförelse med den första gruppen! Hahah jaja skönt att det är över iaf. Imorgon är det bara en massa lektioner (som vi lyckligtvis inte ska hålla i) och på fredag följer vi med tvåorna till badhuset haha. Ganska chill ändå ;).



Och nu ska jag gå och duscha, sen hämta Linas kvällsbok. Och sen sova, jag är lite trötter :(


REMEMBER ME

Åh vilken sorglig film! Jag fick värsta gråtanfallet där i den lilla biosalongen, satt och småskakade ett tag :(
Jaja, filmen var för övrigt riktigt bra. Jag bara älskar Robbbbb, han är bäst! Men det var inte därför jag tyckte om filmen, den var riktigt bra ändå, fast riktigt sorglig somsagt! Särskilt slutet :o

Men, den får ändå iaf fyra av fem tycker jag!



Och tack Petro och Elin för en kul kväll! ♥


DEN ARTONDE MARS

Och så var det torsdag igen.



Dagen finns det egentligen inte mycket att säga om... jag vaknade, jag gjorde mig i ordning och sedan cyklade jag till skolan. I skolan hade vi först al-tid (intressant, riiight?) och där bestämde vi oss för att anordna ännu ett disco, om fyra veckor ;) Ska bli kul, faktiskt, hoppas bara det går lika bra som förra!

Jaja, efter det var det bild. Jag älskar bild! Blir alltid lite sådär småglad när vi ska ha bild, älskar att bara sjunka in i teckningen man håller på med. Vi fick reda på vart vi låg idag, och det gjorde mig glader kan man säga ☺

Sen skulle vi äta äckelpizza. Fast den var inte så äcklig, om man tog bort paprikan (paprika på pizza?) och svampen och löken som var ovanpå. Då var den helt okej. Fattar dock inte varför dom inte bara har kvar vanlig panpizza, och besparar sig högljudda klagomål från matkön.

Sen var det hemkunskap, där vi gjorde påskbord. Jag och min grupp fick göra jansons frestelse, som blev potatisgratäng eftersom vår lärare saknade ansjovis (stavning). Jag som hatar potatisgratäng! Jaja, rulltårtan och prinskorvarna var goda iaf :]
Fast idag fick vi reda på vart vi låg på för betyg även i hemkunskap och jag ligger på G. G. G, G, G. Så entonigt, tråkigt. Jag som har kämpat med hemkunskap.. och så får jag G för att jag är för långsam. Inte okej!

Och sen, till sist, spanska! Vi fick reda på våra provresultat idag och jag fick MVG, yaaay :D That made my day!

Nu ska jag inte tråka ut alla stackare som läst mer. Jag ska sova, för jag ska vara pigg, pigg, pigg imorgon! Om jag somnar om, vi säger tjugo minuter, får jag... ÅTTA timmars sömn! Alldedes lagom. Fast jag ska nog läsa lite ur Linas kvällsbok innan jag somnar. Så det blir kanske sju och en halv timmars sömn istället.




KONFAKLÄNNING SOM SAGT

Funderar på dessa klänningarna till konfirmationen (som är den 24;e april för de som ville veta):






För dom som ville veta så kommer denna vara omöjlig att få, eftersom mina föräldrar tycker att 1 149 kronor är för mycket -.- Men ändå!








Gaah, kan inte riktigt bestämma mig! :|


MED VICTORIA!

Nu sitter jag hemma hos Victoria och vi har bänkat oss framför Scrubs! Det är najs , haha ;) nejmen det är riktigt kul att va med Victoria just nu för det var typ, 3 månader sedan vi var med varandra sist. TRE MÅNADER! Det är ju en del! Ska dock ändras på nu! ;)

Och snart är det träning, orkar inte...


Jag älskar dig gumman.




KONFAKLÄNNING?

Jag har världens problem! Konfirmationen är om lite mer än en månad bara, och jag har inte ens hittat en alternativ klänning att ha ännu. Måste ju hitta en snart, men jag hittar ingen på varken Nelly.com, Topshop.com eller bubbelroom.se... och vilka mer finns det liksom? (Förutom Gina, H&M och såna, men dom hittar man inte särskilt fina klänningar på tycker jag)

FÖRSLAG PÅ MODESAJTER?

INTE OKEJ!

Okej inget menat mot själva Anna, men hennes låt - den sög riktigt mycket. Fattar inte alls hur den kunde vinna. Precis som om den kommer ha en chans i Eurovision Song Contest liksom ;s.
Och dessutom så fattar väl vem som helst att Eric Saades låt Manboy, Salim al Fakirs låt Keep on walking och Darins låt You're out of my life var SÅ mycket bättre! Dom hade åtminstonde haft en chans, vilket Anna inte kommer ha! Jaja. Melodifestivalen är tradigt ändå, så...


MINA FAVORITER;

ERIC SAADE - MANBOY

Omg vad han är snyggast.



SALIM AL FAKIR - KEEP ON WALKING




DARIN - YOU'RE OUT OF MY LIFE




GLADER MEN TRÖTTER

Hej på alla, kom nästan precis hem från en lååång dag på jobb... okej, det var bara fem timmar, men det kändes som mer. Kom in folk 24/7, fedt jobbigt. Vi köpte mat klockan 12, kunde inte börja äta maten förrän en timme senare. INTE okej! Men jaja, annars var det kul ☺



Och nu är jag riktigt trött. Ska bli skönt med en hemmakväll, bara sitta och se Melodifestivalen och äta mörk choklad (som jag ska börja göra istället för att äta godis *tummen upp*). Var ju på disco igår, HAHAHA. Vi och alla nollor :D
Haha nejmen jag och min klass höll i ett disco, först för 0-3 sen för 4-7, wohoo(y). Och det var faktiskt riktigt kul, även fast det blev segt på slutet eftersom vi hade varit där sedan klockan 4, haha. Jaja, det blev iallafall lyckat och vi hade ju kul, och bilder kommer kanske, om Julia skickar till mig sen någon gång! ;D

Jaja, nu så ska jag gå och duscha eller något sånt. Så vi hörs ;)


DAGENS OUTFIT



KOFTA vero moda
LINNE vero moda
KJOL gina tricot
HALSBAND glitter
ARMBAND kappahl & ur&penn
TIGHTS vet jag inte haha

ECLIPSE TRAILER, YAAY!



Trettionde juni, trettionde juni, trettionde juni...

/elvira

TISDAG/ONSDAG ♥

Här kommer en del bilder från the lovely tisdag/onsdag, som tillbringades med Elin och även med Elin och Beata på onsdagen ☺

ENJOOOY

TISDAG



Kockarna themselves!




Resultatet! (Känns som om jag alltid gör thailax, HAHA, men det är så att vi hade bestämt att göra thailax sedan länge och jag bara tränade upp mig i helgen, haha)


Sedan krängde vi upp oss lite, helt okej !


Och så "Hitta Nemo" på det!

ONSDAG

PÅVÄG!


Men hej, tja, tjo, hallåjjajajajaa.




FRAMME I MALMÖÖ :D


Elin försökte smälta in så bra som bara möjligt!

   

                                     ↓




Och sen joinade Elin och Beata oss :D




THAI MAT (y)


Ballong-begravning (?)...


Vad som köptes (y)


Och påväg hem :(


TACK FÖR DAGEN TJEJER OCH TACK FÖR TISDAG/ONSDAG ELIN ♥

/ elvira

IMORGON KOMMER BILDER

Just nu hinner jag liksom inte lägga in bilderna från tisdag-onsdagen, eftersom jag har både nyhetsbevakning och spanskaprov ivägen. Fast imorgon, då har jag plenty of time så då blir det bildbomd!

PUSS

MED BERRA ☼

Nu sitter man här med Elin, vi håller på och inleda vår tisdag-onsdag! Kommer bli bästast :D

Och detta blir bara en snabbis, för nu ska vi snart göra mat och sen ska vi se på film, äta Ben & Jerry's och ha det allmänt mysigt! Och imorgon blir det Malmö, AAH jag längtar :D Skriver mer ikväll!

PUSS /elvira

HELT SLUT

Kom hem från träningen nu för ett tag sedan. Usch jag är helt slut, träningen var rätt jobbig. Menmen, man tränar ju upp konditionen som inte existerar hos mig, och det behöver jag, haha.
Och nu ska jag bara äta upp min macka, sen blir det sängen för min del. Så det blir bara ett kort inlägg ikväll ;)

/elvira


PLUGG IGEN...

Nu sitter jag här med Jolina, och idag är det plugg på hög nivå igen! Fast denna gången är det med nyhetsbevakning, fast detta är också so... har jag någonsin nämnt hur mycket jag hatar so?









Jaja vi har varit riktigt duktiga iallafall, och nu ska vi träna fotboll, najssuprisepåburgerking!

HADEGOTTHAAJ
/elvira

ÄNTLIGEN KLAR!

Nu sitter jag med Elin, vi har precis blivit klara med våra so-bildhäften! Vi har suttit exakt hela dagen och öörk, det har varit jobbigt för problemet är att jag inte fattar någonting av det vi har hållit på med, jag menar... mittentiden? W00000t?
Men nu är vi iallafall klara, ska bara göra framsida till våra vackra häften. Jag tycker vi förtjänar en applåd!
/ ELVIRA

ELVIRA'S COOKING !

Vem har sagt att jag inte kan laga mat? ;)
Bara för att jag stod i mer än en halvtimme och gjorde thailax till kvällsmat, haha! Helt själv också hehehe! Jag känner mig faktiskt ändå rätt duktig (för vi har inte aaalls gjort det på hemkunskapen och jag har ju aaaldrig gjort det innan!), för det blev faktiskt inte äckligt! Fast kanske inte världens godaste heller, men jaja ☺




Okej, det ser inte gott ut, haha, men det smakade liite godare än det såg ut, faktiskt ;)




KALLT!

Var precis och tittade på 96;orna med Elin när dom spelade match på Valhall... och det var INTE så skönt kan man ju lätt säga! Blöaah det måste vara minst 10 minusgrader ute, jag kunde ju knappt gå sen efteråt, jag hade ingen känsel i mina fötter! Usch, nu vill jag bara ha vår!

+ Grattis till Cayo som fyller 15 år! ♥


LITE FÖRVIRRAD FAKTISKT

Det känns ganska hemskt att inte riktigt veta något om hur dagen kommer bli.. låter lite wierd men alltså, jag har inte dagen riktigt under kontroll, eller vad man ska säga. Jag vet inte riktigt vad jag borde göra och vad jag ska göra :s. Känns inte ens som lördag idag faktiskt. Hur mycket är klockan?



Och idag klippte jag mig btw! Man ser seriöst ingen skillnad på bilden, fast det gör man inte i verkligheten heller så ;). Haha. Jaja jag klippte iaf upp det lite, och klippte topparna. Kändes gaanska nödvändigt om man säger så!




Ha det najs!

FREDAGSMYS

Äntligen fredaaaag! Veckan har varit rätt jobbig (fast den har gått riktigt snabbt!), så det känns gaaanska skönt att ha en hel helg framför sig :D

Tänkte tillbringa kvällen framför teven, titta på Let's Dance med myskläder på och en Ben & Jerry's i knäet. Finns inget bättre kan jag ju säga!
Sen imorgon börjar arbetet med so;n. Blir nog plugg nästan hela dagen... och på söndag blir det samma, fast med Elin. Vi har liksom inte kommit så långt och det ska vara inne på måndag (a) Haha.

    +       =      

Jaja, nu ska jag duscha, sen äta och sen så blir det somsagt teven, myspys :D


SAKER JAG LÄNGTAR EFTER

  • GOSSIP GIRL PREMIÄREN
  • TISDAG/ONSDAG ♥
  • PRAO
  • PÅSKLOVET
  • KONFIRMATIONEN
  • NEW YORK ♥
  • SKOLAVSLUTNINGEN & SOMMARLOV
  • ECLIPSE PREMIÄREN
  • GOTHIA CUP
  • B-DAAAAY :D

Nu ska jag fortsätta titta Gossip Girl! Sen borde jag sova, känner mig fedetrött -.-


TORSDAG 4 MARS

Ååh vad jag tycker om torsdagar! Det är i och för sig den dagen vi går längst i skolan, men vi har bara fyra lektioner; al-tid, bild, hemkunskap och spanska. Dessutom är de lektionerna dom roligaste, så det är därför skoldagen blir så bra :D


RANDOM BILD.

Och om idag; allt var ungefär som det brukar på torsdagar. Vi började då med al-tid, försökte göra klart mitt helvetes so-bildhäfte, men det kom ingen vart. Sen hade vi klassråd en stund, vi planerar ett disco med klassen så vi har egentligen mycket att prata om.. men där kom vi inte så långt heller ;d. Jaja, sen bild, fick mvg på mitt porträtt av Elin, YAAY :D!
Haha sen så var det lunch, sen hemkunskap, där jag fick chansen att visa mina matlagningsskills, *host*! Och efter det var det spanska, och sen så slutade vi. Dagen går alltid så snabbt på just torsdagar!

Och för dom som bryr sig ännu mer, så var jag med Elin sen efter skolan en stund, trevligt värre! Sen skulle hon på match, och jag stack hem. Nu i eftermiddag har jag försökt mig på att göra läxor, särskilt so-bildhäftet... men det gick inget vidare. Får göra det imorgon. Jag ser en mycket rolig helg framför mig.. -.-

Jaja, nu ska jag duscha, och sen bänka mig framför Gossip Girl säsong 1! Love it love it ! ♥


NY MÅNAD, NYA TAG

För det första säger vi grattis till Elin som fyller 15 år och därmed är byxmyndig, tillåten att köra moppe och tillåten att cykla UTAN HJÄLM! :D Haha, jaja iaf, grattis så mycket, jag älskar dig! ♥

Och nu är det mars, vilket betyder vår! Inte för att det riktigt känns som det ännu, jag menar minusgrader på våren - inte okej! Men jaja, all snö börjar ju försvinna så det tar väl inte lång tid förrän värmen kommer och sommaren börjar komma fram ☺
Jaja iallafall, nu är det ny månad och det blir nya tag!



Och dagen idag har bara bestått av skola, nästan. Efter skolan blev det stan med berra, trevligt trevligt, och därmed fixade jag praoplats. Lindéns blir det, haha.
Sen när Elin skulle på konfa så gick jag hem till en viss födelsedagsgris och lämnade en liten present, som jag hoppas blev uppskattad :D



Ha det naaajs!

RSS 2.0